Menü Kapat

Kova Burcu Nisan Ayı Burç Yorumları

KOVA BURCU NİSAN AYI BURÇ YORUMLARI | NAR FAL

Kova Burcu Aylık Burç Yorumları, Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu Yorumları

Nisan Ayı burç yorumları yıldızlar bu Ay aşk, sağlık, para, kariyer gibi konularda size neler söylüyor. Aylık astroloji ve burç yorumu.

Sevgili Kova Burcu ve Yükselen Burcu Kova olanlar;

(Lütfen, önce yükselen burcunuza sonra güneş burcunuza göre aylık yorumlarımızı takip ediniz)

Sizler için bu ayın gündemine baktığımızda;

4-15 Nisan tarihleri arasında Güneş, Jüpiter gezegeni İle Koç Burcunda tam kavuşum yapacak ve bu kavuşum sizin haritanızın 3.    Evinizde gerçekleşecek. Odağınızda yakın çevreniz, İletişim, seyahatler, fikirler, akrabalar, eğitimler, satış, pazarlama, reklam çalışmaları var. Bu konularda zaman zaman abartılı fikirleriniz ve İstekleriniz olabilir. Öte yandan yepyeni bilgilere ulaşabilir; özellikle yurtdışı, ticaret, yayıncılık, medya, reklam alanlarında güzel fırsatlar elde edebilirsiniz.

6 Nisan’da, 16 derece Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve eğitim, hukuk, yurtdışı gibi konularda tamamlamanız gereken konulara hız kazandıracak. Özellikle eğitim konusunda hiç beklenmedik fırsatlar karşınız çıktı İse artık bunları tamamlama konusunda müjdeli zamanlardan geçmektesiniz.

kova burcu

20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması meydana gelecek.  Bu tutulma İyicil etkilere sahip kuzeyli bir tutulma olup29 dereceler astrolojik olarak anaretik dereceler olarak adlandırılır ve etkileri olumlu veya olumsuz bireysel haritanızın aldığı etkiye göre şekil alır. Bu tutulma da sizin yine 3. Evinizde gerçekleşecek. Güneş tutulması demek net başlangıçlar demektir. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızı İlgilendiren mutlu gelişmeler olabilir. Siz veya onlar birbirinize beklenmedik katkılar sunabilir ve faydalı olabilirsiniz. Daha önce aklınıza gelmemiş sıra dışı fikirleri İş veya fırsata çevirebilirsiniz.

İletişim esnasında düşünmeden konuşmak başınıza bela açabileceğinden gerçekleştiremeyeceğiniz sözler vermekten kaçınmalı, kısa gelecek planı yapmalı, anın kalitesine odaklanmalısınız. An esnasında yaratacağınız kalite zaten yarın sizin İçin bir sonuç olacağından hızla değil ayakları sağlan yere basarak ve kendinizden emin İlerlemeniz çık daha güçlü bir duruş kazanmanıza neden olacaktır. Yakın çevre, kardeş, kuzen veya yakın arkadaşların size getireceği teklif ve önerilere açık olmak önemli olacaktır.

Tutulmada hem Kova Burcu kadını hem de Kova Burcu erkeği İçin güzel eğitim fırsatları ve Dijital pazarlama İş fırsatları İle müjdeliyor. Motivasyon ve heyecanımızın artmasıyla artık yeni bir şeyler yapmak ve başarmak İsteyebilirsiniz.  Şimdi  geçmiş acıları, hataları ve başarısızlıkları unutmadan fakat esiri de olmadan edinmiş olduğumuz tecrübelerle yeni bir hikaye yazmak olacak.

21 Nisan 2023 tarihinde Merkür boğa burcunda, geri hareketine başlayacak. Yapacağınız her türlü sözleşme ve anlaşmalarda madde madde Hiçbir şeyin atlamadan İlk kez okumanızı, aklınıza yatmayan hiçbir hükmü İllerde düzeltiriz diye geleceğe ve sözlü İfadeye hüküm bırakmayacak şekilde gözden geçirmenizi tavsiye edeceğim.

Doğum Haritası

Özel olarak sizin doğum saatiniz, doğum yeriniz ve doğum tarihinize göre incelenecek olan horoskop haritanızın yorumunu ile çok daha detaylı ve bireysel etkileri içeren yorumlar için randevu alabilirsiniz.

Sağlıklı mutlu ve başarılı bir Nisan ayı geçirmenizi dilerim Astrolog İnci

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir