Menü Kapat

Balık Burcu Nisan Ayı Burç Yorumları

BALIK BURCU NİSAN AYI BURÇ YORUMLARI |NAR FAL

balık Burcu Aylık Burç Yorumları, Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu Yorumları

Nisan Ayı burç yorumları yıldızlar bu Ay aşk, sağlık, para, kariyer gibi konularda size neler söylüyor. Aylık astroloji ve burç yorumu.

Sevgili Balık Burcu ve Yükselen Burcu Balık olanlar;

(Lütfen, önce yükselen burcunuza sonra güneş burcunuza göre aylık yorumlarımızı takip ediniz)

Sizler için bu ayın gündemine baktığımızda;

4-15 Nisan tarihleri arasında Güneş, Jüpiter gezegeni İle Koç Burcunda tam kavuşum yapacak ve Odağınızda kendiniz, yaşam alanlarınız, hedefleriniz ve kendinizin en İyi versiyonu şekline dönüşmek olacak. Kendiniz gerçekleştirme konusunda kolları sıvayacaksınız.

6 Nisan’da, 16 derece Terazi burcunda bir dolunay gerçekleşecek ve uzun süredir sizi üzen İnsanları İlişkileri ortaklıkları artık kolayca hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz zira uzun süredir sizi üzen değersiz davranışlar size kendinizi daha çok önemsemeniz gerektiğini çoktandır hatırlatıyor. Uzun süredir üstünüze yapışıp kalmış kurban bilincinden çıkmak İçin önemli bir sıçrayış sürecindesiniz.

balık burcu

20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması meydana gelecek.  Bu tutulma İyicil etkilere sahip kuzeyli bir tutulma olup,  29 dereceler astrolojik olarak anaretik dereceler olarak adlandırılır ve etkileri olumlu veya olumsuz bireysel haritanızın aldığı etkiye göre şekil alır. Maddi fırsatlar sizinle! Bu dönem daha İyi maaşlı bir İş, İş yerinde yükseliş ve beraberinde gelen para artışı gündemde; her koşulda maddi fırsatlara hazır olun. Maddi anlamda sizi rahatlatacak koşullar meydana gelebilir ama eski bir koşulu veya davranış modelini bırakmanız gerekebilir. Bu tutulma zamanından kötü karar bile kararsız kalmaktan İyidir mottosu İle ne kadar net olursanız o kadar kazanırsınız. Ölçüp biçip en doğruyu seçme zamanı!

Tutulmada hem Balık Burcu kadını hem de Balık Burcu erkeği İçin yeni İş fırsatlarını getirecek. Büyük dönüşüm ve sıçrayış zamanı. Maaşınızı, mal varlıklarınızı ve yatırımlarınızı İlgilendiren konularda şansınız açık olabilir, siz de boş durmayarak İnisiyatif alabilirsiniz. Yetenekleriniz fark edilebilir ve değerlenebilir. Kendi İşletmenizi açabilir, İşinizi kurabilirsiniz. Para biriktirmeye karar verebilir, mal sahibi olabilirsiniz.

21 Nisan 2023 tarihinde Merkür boğa burcunda, geri hareketine başlayacak. Bu dönemde İnisiyatifi elinize almalı ve uzun süredir yapmadığınız ve hayatınızdaki her konudaki bahar temizliğine artık başlamalısınız, bu yeni başlangıçların önünü süpürüp açacak ve geleceği kolaylıkla görmenizi sağlayacak.

Doğum Haritası

Özel olarak sizin doğum saatiniz, doğum yeriniz ve doğum tarihinize göre İncelenecek olan horoskop haritanızın yorumunu İle çok daha detaylı ve bireysel etkileri İçeren yorumlar İçin randevu alabilirsiniz.

Sağlıklı mutlu ve başarılı bir Nisan ayı geçirmenizi dilerim

Astrolog İnci

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir