Menü Kapat

Başak Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları

Başak Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları | Nar Fal

Başak Burcu Aylık Burç Yorumları, Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu Yorumları

Başak burcu, toprak elementinin etkisiyle pratik, çalışkan ve detaycı bir burçtur. Başaklar, hayatlarını düzenli ve verimli bir şekilde yaşamayı severler. Bu ay başak burcunu neler bekliyor? İşte başak burcu için aylık burç yorumu.

Mayıs Ayı Burç Yorumları; Yıldızlar Bu Ay Aşk, Sağlık, Para, Kariyer Gibi Konularda Size Neler Söylüyor. Aylık Astroloji Ve Burç Yorumu.

Sevgili Başak ve Yükselen Burcu Başak olanlar,

Mayıs ayının en önemli gündemi 5 Mayıs’ta ve 14 derece Akrep Burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacak. 15-16 derecelerde Akrep’te gezegeniniz varsa veya Akrep burcunun kestiği bir ev varsa bu tutulmadan daha çok etkileneceksiniz.

Bu tutulmaya Merkür Retrosu da eşlik ettiğinden ve sert bir açı gerçekleştirdiğinden, seyahatlerde beklenmedik ve istenmeyen plan değişiklikleri, ödemeler ve  ticari faaliyetlerdeki gecikmeler aksaklıklara dikkat etmeniz gerekiyor. Yanlış ödemler yapmanız, yolculuk planlarınızda aksamalar ve uzun rötarlar, beklenmedik mecburi son dakika değişiklikleri olabilir. Bu ay sizin için, seyahatler, yurt dışıyla bağlantılı işleriniz, genişlediğiniz alanlar, ticari konular anlamında hareketli bir ay olacak.

Diğer yandan yakın çevreniz, kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınız, kısa seyahatleriniz konusunda yardım ulaştığınız İnsanlar gündeminiz olacak. Her zaman ki gibi yine yakın çevrenizdeki İnsanlara Hızır olup yetişecek, yardım elinizi uzatacaksınız. Sizin bu yardımseverliğiniz size her seferinde yedi bereketle geri döndüğünden yine ektiklerinizi mükafat İle biçeceksiniz. Karar alırken ani dürtüsel ve hırslı olabilirsiniz. Dikkat edin. Ayrıca Merkür retro bitmeden de kararlarınız İçin adım atmayın ya da medya planlama İle İlgili faaliyetlerde anlaşmalarınızı 18 Mayıs sonrasına bırakın.

Ayrıca 9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu var. Yurt dışından veya hukuki bir meseleyle alakalı ani bir haber gelebilir. Uzunca bir süredir konuşmadığınız uzaktaki akrabalarınızdan beklenmedik bir telefon alabilirsiniz. 15 Mayıs sonrası eğitim, hukuk, ticaret, sosyal medya gibi alanlarınız hareketlenmeye başlayacak. Bu dönem öğrenmek ve gelişiminizi hızlandırmak anlamında şanslı olacaksınız. Yurtdışı bağlantılı İşleriniz var ise güzel ve kazançlı gelişmeler sizi bekliyor olacak.

Başak Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları | Nar Fal

Doğum Haritası

Özel olarak sizin doğum saatiniz, doğum tarihi ve yerinize göre İncelenecek olan Horoskop haritanızın yorumu İle çok daha detaylı ve bireysel etkileri İçeren yorumlar İçin randevu alabilirsiniz

Sevgili Başak Kadınları, Sevgili Başak Erkekleri, ve özellikle yükselen burcu Başak olanlar, Sağlıklı mutlu ve başarılı bir Mayıs ayı geçirmenizi dilerim.

Astrolog İnci

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir