Menü Kapat

Akrep Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları

Akrep Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları | Nar Fal

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumları, Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu Yorumları

Akrep burcu, derinliklerin gizemli temsilcisidir. Bu tutkulu ve kararlı burcun enerjisi, diğer burçlardan farklı bir çekicilik ve cazibe barındırır. hükmettiği dönem, kendine has özellikler ve yoğun duygularla doludur. Tutkulu, cesur ve kararlı bir ruh hali ile Akrep burcu, kendini keşfetmeye ve sınırları zorlamaya adar. aylık burç yorumlarıyla bu gizemli ve etkileyici burcun enerjisini daha yakından keşfedeceğiz.

Mayıs Ayı Burç Yorumları; Yıldızlar Bu Ay Aşk, Sağlık, Para, Kariyer Gibi Konularda Size Neler Söylüyor. Aylık Astroloji Ve Burç Yorumu

Sevgili Akrep ve Yükselen Burcu Akrep olanlar,

Mayıs ayının en önemli gündemi 5 Mayıs’ta ve 14 derece Akrep Burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacak. 15-16 derecelerde Akrep’te gezegeniniz varsa veya Akrep burcunun kestiği bir ev varsa bu tutulmadan daha çok etkileneceksiniz.

Bu tutulmaya Merkür Retro’su da eşlik ettiğinden ve sert bir açı gerçekleştirdiğinden duygusal İlişkilerde aman dikkat diyebileceğimiz bir ay olacak. Bu ayın konusu sizin İçin hep İlişkiler olacak. sizler İçin bitişler ve başlangıçlar çok kolay olacak. Ancak önce cesaretle yaptığınız şeyler sonra bir pişmanlık yaratacaksa ve kendinizden/partnerinizden gerçekten de emin değilseniz, birkaç kez düşünüp hareket etmekte ve kararlar almakta faydalı olacak. çünkü son pişmanlık böylesine kadersel bir dönemde fayda etmeyecektir. Kadın hastalıkları, Hormonla dengesizlikler, şeker, diyabet gibi rahatsızlıklarınız varsa kontrollerinizi Ihmalı etmemenizi tavsiye edeceğim.

9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu da yedinci evinizde gerçekleşecek. Bu alanda yine ilişkilerle ilgili olduğundan ani bitişler yeni başlangıçlar konusunda gerçekten karşınızdaki partnerin uygunluğundan veya uygunsuzluğundan emin olmanız gerekiyor.. Hazırlıklı olun. Bu ay gündeminiz her türlü ilişkiniz olacak. İmza atmak, sözleşme ve anlaşma yapmak için lütfen 15-18 Mayıs tarihlerinden sonrasını bekleyin.

Jüpiter Boğa geçişinde bir yıl boyunca İlişkileri konuşacaksınız! Bekarsanız evlenme kararı alabilir, boşanma arifesindeyseniz artık boşanmaya hazır olduğunuzu hissedebilirsiniz. Ortaklaşa adım atmak konusunda gökyüzü Mayıs sonundan İtibaren sizi destekliyor.

Akrep Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları | Nar Fal

Doğum Haritası

Özel olarak sizin doğum saatiniz, doğum tarihi ve yerinize göre İncelenecek olan Horoskop haritanızın yorumu ile çok daha detaylı ve bireysel etkileri İçeren yorumlar İçin randevu alabilirsiniz

Sevgili Akrep Kadınları, Sevgili Akrep Erkekleri, ve özellikle yükselen burcu Akrep olanlar, Sağlıklı mutlu ve başarılı bir Mayıs ayı geçirmenizi dilerim.

Astrolog İnci

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir