Menü Kapat

Aslan Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları

Aslan Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları | Nar Fal

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumları, Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu Yorumları

Aslan burcu, ateş elementinin sabit niteliğine sahip bir burçtur. Güneş’in yönetimindeki bu burç, özgüvenli, lider, yaratıcı ve cömert kişilikleriyle tanınır. Aslan burcu İnsanları, hayatın sahnesinde parlamayı ve İlgi odağı olmayı severler. Bu makalede, Aslan burcunu nelerin beklediğini, hangi alanlarda dikkatli olması gerektiğini ve hangi fırsatları değerlendirmesi gerektiğini okuyacaksınız.

Mayıs Ayı Burç Yorumları; Yıldızlar Bu Ay Aşk, Sağlık, Para, Kariyer Gibi Konularda Size Neler Söylüyor. Aylık Astroloji Ve Burç Yorumu.

Sevgili Aslan ve Yükselen Burcu Aslan olanlar,

Mayıs ayının en önemli gündemi 5 Mayıs’ta ve 14 derece Akrep Burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacak. 15-16 derecelerde Akrep’te gezegeniniz varsa veya Akrep burcunun kestiği bir ev varsa bu tutulmadan daha çok etkileneceksiniz.

Bu tutulmaya Merkür Retro’su da eşlik ettiğinden ve sert bir açı gerçekleştirdiğinden, kariyeriniz hakkında radikal kararlar almak İsteyebilirsiniz. Ancak böyle bir karar almadan önce yeni planın hazır olduğundan emin olup sonra adım atmalı B planı olmadan harekete geçmemelisiniz. Artık size hizmet etmeyen konulardan hızlıca kurtulmak İsteyeceğiniz bir dönem İçindesiniz

Ancak Merkür retrosu devam ederken yeni kararlar almak doğru ve aklı selim bir yaklaşım olmayacaktır. O nedenle 18 Mayıs tarihine kadar kararlarınızın üstünden birkaç kez geçerek bir neticeye varmanızı tavsiye ederim. Retro sonrası daha berrak bir zihinle ve tablonun tamamını görerek daha doğru kararlar alacaksınız.

9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu var. Bu da yine kariyer anlamında size beklenmedik bir etki verecek. Aynı zamanda aile fertlerinizle ilgili veya partnerinizin ailesiyle ilgili de ani gündemler söz konusu. Aileden ve yakın çevreden gelecek destekleriniz de sizi şaşırtıp aldığınız kararların ne kadar doğru olduğunu göreceksiniz.

Jüpiter Boğa geçişiyle gerek değişiklik yaparak ya da fark yaratan doğru planlanmış ataklarınızla mevcut işinizde itibarınız artacak. Terfi alabilirsiniz ya da sosyal statünüz olumlu bir biçimde değişebilir. Kariyer ve iş konusunda çok çalışıp ektiğinizi biçeceğiniz bir dönemdesiniz.  Büyük ve beklenmedik sürpriz şanslar yükselmeler artık kapıda.

Aslan Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları | Nar Fal

Doğum Haritası

Özel olarak sizin doğum saatiniz, doğum tarihi ve yerinize göre incelenecek olan Horoskop haritanızın yorumu ile çok daha detaylı ve bireysel etkileri içeren yorumlar için randevu alabilirsiniz

Sevgili Aslan Kadınları, Sevgili Aslan  Erkekleri, ve özellikle yükselen burcu Aslan olanlar, Sağlıklı mutlu ve başarılı bir Mayıs ayı geçirmenizi dilerim.

Astrolog İnci

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir