Menü Kapat

İkizler Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları

İkizler Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları | Nar Fal

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumları, Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu Yorumları

İkizler burcu, Zodyak’ın en meraklı, zeki ve İletişimci burcudur. Hayatı renklendiren, her konuda bilgi sahibi olan ve çevresindeki İnsanları eğlendiren bir burçtur. Ancak İkizler burcu aynı zamanda kararsız, tutarsız ve çabuk sıkılan bir burçtur. Bu ay İkizler burcu İçin hangi alanlarda fırsatlar ve zorluklar var, hangi burçlarla uyumlu olacak, hangi tarihleri dikkatli geçirmesi gerekiyor, hepsini aylık burç yorumlarımızda bulabilirsiniz.

Mayıs Ayı Burç Yorumları; Yıldızlar Bu Ay Aşk, Sağlık, Para, Kariyer Gibi Konularda Size Neler Söylüyor. Aylık Astroloji Ve Burç Yorumu.

Sevgili İkizler ve Yükselen Burcu İkizler olanlar,

Mayıs ayının en önemli gündemi 5 Mayıs’ta ve 14 derece Akrep Burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacak. 15-16 derecelerde Akrep’te gezegeniniz varsa veya Akrep burcunun kestiği bir ev varsa bu tutulmadan daha çok etkileneceksiniz.

Bu tutulmaya Merkür Retro’su da eşlik ettiğinden ve sert bir açı gerçekleştirdiğinden, aksiyon almak yerine biraz geri planda durarak büyük resmi daha yukardan görmeye çalışmak uzun dönem planlamanız İçin oldukça önemli olacaktır.  Odağınız sadece kendinizde olmalı ve hem ruhsal hem bedense hem de zihinsel olarak kendi farkındalığınız, yapmak İstedikleriniz ve en çok da İstemediklerinizle İlgili  kararlar alacaksınız. Kadersel açıdan çözmeniz gereken ve sırtınızda artık sadece yük olarak kalmış her şeyi vedalaşarak geride  bırakmanız gerekiyor. 15 mayısta İleri hareketine başlayacak Merkür bütün bunları gözden geçirdikten size zaten sonra tam yol İleri diyecek.

Diğer yandan ay tutulmasıyla İş yeriniz, çalışma arkadaşınız, çalışma ortamınız ve kariyer  hayatınızla ilgili konu ve olayları tetikleyecek. İşinizin İşleyişiyle İlgili vereceğiniz önemli kararlarda bu yaşamda ne gerçekleştirmek İstiyorsunuz, neyi başarmak İstiyorsunuz İçsel hedef ve arzularınız ön planda olacağından her zamankinden daha cesur kararlar alabilirsiniz. Sağlığınızla İlgili de beslenme şeklinizi değiştirmeniz muhtemel. Yepyeni bir rutine geçebilirsiniz. Daha önce çalışmadığınız bir alanda veya ortamda çalışmaya başlayabilirsiniz.

9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu var. Bilinçaltınızda kendi kendinizi sabote ettiğiniz konularla İlgili önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz. . Bu dönemde kendi İçsel yolculuğunuza odaklanmak, bilinçaltı çalışmaları yapmak, İbadet etmek, İlgileniyorsanız yoga meditasyon gibi konulara zaman ayırmak da size çok katkı sağlayacaktır.

16 Mayıs sonrası yurt dışı bağlantılı İşlerinizin, bir eğitiminizin bitmesi veya hukuki bir konunun sonuçlanması söz konusu. Şimdiye dek fark etmediğiniz konu ve olaylarla da çok İlgilisiniz. Boğa Yeniay’ında hareket etmek İstemeyeceksiniz. Daha gözlemci daha uzaktan bakan bir tarafta olmalısınız.

İkizler Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları | Nar Fal

Doğum Haritası

Özel olarak sizin doğum saatiniz, doğum tarihi ve yerinize göre incelenecek olan Horoskop haritanızın yorumu ile çok daha detaylı ve bireysel etkileri içeren yorumlar için randevu alabilirsiniz

Sevili İkizler Kadınları, Sevgilim İkizler  Erkekleri, ve özellikle yükselen burcu İkizler olanlar, Sağlıklı mutlu ve başarılı bir Mayıs ayı geçirmenizi dilerim.

Astrolog İnci

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir