Menü Kapat

Boğa Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları

Boğa Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları | Nar Fal

Boğa Burcu Aylık Burç Yorumları, Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu Yorumları

Boğa burcu, toprak elementinin temsilcisi olan güçlü, sabırlı ve pratik bir burçtur. Boğalar, hayatın güzelliklerini ve zevklerini yaşamayı seven, maddi konularda başarılı ve güvenilir kişilerdir. Ancak boğalar aynı zamanda inatçı, tutucu ve değişime dirençli de olabilirler. Bu ay boğa burcunu neler bekliyor? Aşk, iş, sağlık ve para konularında boğa burcunun şansı nasıl olacak? Blog metnimizde aylık burç yorumlarını okuyarak bu soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Mayıs Ayı Burç Yorumları; Yıldızlar Bu Ay Aşk, Sağlık, Para, Kariyer Gibi Konularda Size Neler Söylüyor. Aylık Astroloji Ve Burç Yorumu.

Sevgili Boğa ve Yükselen Burcu Boğa olanlar,

Mayıs ayının en önemli gündemi 5 Mayıs’ta ve 14 derece Akrep Burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması olacak. 15-16 derecelerde Akrep’te gezegeniniz varsa veya Akrep burcunun kestiği bir ev varsa bu tutulmadan daha çok etkileneceksiniz.

Bu tutulmaya Merkür Retro’su da eşlik ettiğinden ve sert bir açı gerçekleştirdiğinden, bu ay duygusal krizler ve duygusal İlişkiler evliliklerde sorumluluklarınız artacak. İletişim krizlerinden uzak durmaya çalışarak tüm meselelere ve anlaşmazlıklara çözüm odaklı bakmanız gerekmekte Sevgili Boğa ve Yükselen Burcu Boğa olanlar. Ay tutulması, her türlü İkili İlişkide önemli duygusal kararlar verme potansiyelinizi de arttıracak.

Duygusal olarak oldukça hassas bir dönem sizi bekliyor. Anlaşmalar, sözleşmeler açık düşmanlar mahkemeler yani her türlü İkili İlişkinizde ani ve dik çıkışlarla karar vermemenizi tavsiye edeceğim. Özellikle de Merkür Retro’dayken 7.ev konularınızla İlgili her kararınızı bir değil beş kez düşünerek gerçekleştirmelisiniz. Sonrasında pişman olacağınız ve geri adım atmak İsteyeceğiniz sert kararlar verebilirsiniz

Diğer yandan Marsın bu tutulmaya olumlu etkileri sebebiyle, yakın çevreniz, kardeşleriniz, yakın akrabalarınızdan gelecek destekler de olacak. Hem özel hayatınızla İlgili hem de kariyerinizle İlgili sürpriz gelişmelere hazır olun. Ancak şunu da müjdelemeliyim ki atacağınız her adımda destek bulacağınız çok şanslı etkilere de sahip olacaksınız.

9 Mayıs’ta Güneş-Uranüs kavuşumu var. Dış görünüşünüzü aniden değiştirmek İsteyeceksiniz. Daha fit bir bedene sahip olmak İçin kilo vermek İsteyebilirsiniz. Minik estetik dokunuşlarla kendinizi daha bakımlı  hissetmek İsteyeceksiniz. sonuçlarını beğeneceğiniz dönüşümler sizlere göz kırpmakta. Bu dönem yanlış anlaşılıyor olabilirsiniz. Boğa Yeniay’ından sonra kendinizi ve benliğinizi, dış görünüşünüzü yeniden yaratmaya başlayacaksınız!

Özellikle, güzellik, bakım, estetik, fit bir bedene sahip olmak kendinizi daha mutlu hissetmenize neden olacak. Gözler önünde parlamaya başlayacaksınız. Bereketli ve şanslı günler kapıda. Mayıs ayından İtibaren İstekleriniz yine sizin göstereceğiniz çabalarla gerçekleşecek hatta İstedikleriniz an kadar kısa sürede doğru odaklanma İle olabilecek potansiyele sahip. Ancak bütün bunlar İçin evren çabalarınızı da görmek İsteyecektir.

Boğa Burcu Mayıs Ayı Burç Yorumları | Nar Fal

Doğum Haritası

Özel olarak sizin doğum saatiniz, doğum tarihi ve yerinize göre incelenecek olan Horoskop haritanızın yorumu ile çok daha detaylı ve bireysel etkileri içeren yorumlar için randevu alabilirsiniz

Sevgili Boğa Kadınları, Sevgili Boğa Erkekleri ve özellikle yükselen burcu Boğa olanlar, Sağlıklı mutlu ve başarılı bir Mayıs ayı geçirmenizi dilerim.

Astrolog İnci

İlgili yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir